Florin Bugar a pierdut lupta cu Covid 19

Antrenorul echipei de fotbal feminin Piroș Security Lioness, dar și al selecționatei de tineret a României, timișoreanul Florin Bugar s-a stins din viață, azi-noapte, la Spitalul Județean, unde era internat, de mai multe zile, pe secția de Terapie Intensivă, ca urmarea complicațiilor apărute după contractarea noului virus.

Anunuțul a fost făcut pe pagina de facebook a echipei arădene: Florin Bugar a pierdut cel mai important meci, cel cu viața. Întreg stafful și jucatoarele sunt alaturi familiei și transmit sincere condoleanțe. Mulțumim Prof pentru toată implicarea , rezultatele și pentru tot ce ne-ați învățat. Nu te vom uita niciodată”.

Diagnosticat cu Covid 19, alături de alte șase jucătoare, Florin Bugar ajunsese pe patul de spital în urmă cu mai bine de o săptămână și starea sa s-a agravat de pe o zi pe alta, fiind chiar și intubat, pe secția de ATI.

Florin Bugar avea 49 de ani și și-a legat, în mare, cariera sa de antrenor de CFR Timișoara, unde a antrenat atât echipă masculină, cât și cea feminină. Cu gruparea arădeană – pe care a promovat-o în elită în 2019 – a terminat pe locul 5 sezonul înghețat de FRF în luna martie. Preluare radiotimișoara.

Fii primul care comenteaza on "Florin Bugar a pierdut lupta cu Covid 19"

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu se va publica


*