Prețul pentru apa meteorică

Conform  comunicatului Aquatim,apa meteorică pe care o plătesc timişorenii către Aquatim se calculează la un tarif similar cu cel al apei potabile, în funcţie de cantitatea de apă căzută. Acestea sunt explicaţiile pe care le dă serviciul de apă al municipiului pentru a justifica diferenţele de plată de la o lună la alta.

“În cazul unor ploi torențiale extreme, așa cum, din nefericire, vedem că se petrec în ultimii ani, implicit ploi care generează cantități majore de apă, Aquatim anunță că facturează doar acele cantități care sunt preluate de sistemul de canalizare, respectiv de Stația de Epurare. Cât privește tariful canalizării apei meteo, acesta este similar cu tariful canalizării apei potabile, pentru că serviciile prestate în ambele cazuri sunt aceleași, colectare, transport, epurare apă uzată”, spune purtătorul de cuvânt al Aquatim, Crenguţa Radosav.

Cantitatea de apă meterorică facturată se calculează înmulțind cantitatea de apă meteo, transmisă de Administrația Națională de Meteorologie cu suprafața de colectare pe care clientul a declarat-o în momentul încheierii contractului cu Aquatim.

Fii primul care comenteaza on "Prețul pentru apa meteorică"

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu se va publica


*